google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Love, Victor (2020) με χτυποκάρδια στα θρανία...

Ο Βίκτωρ είναι νέος μαθητής στο Γυμνάσιο Creekwood στο δικό του ταξίδι αυτοανακάλυψης, αντιμετωπίζει προκλήσεις στο σπίτι, προσαρμόζεται σε μια νέα πόλη και αγωνίζεται με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.Love, Victor , το τηλεοπτικό spin-off της ταινίας του 2018 
Love, Simon, Γλώσσα: English Certificate: TV-14 Χωρα: USA Σκηνοθέτης: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger Ηθοποιοί: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood Είδος σειράς: Comedy, Drama, Romance.

H σειρά Love, Victor έχει κάποια στοιχεία της ταινίας Love, Simon, αλλά καθιστά εξαρχής σαφές ότι δεν είναι μια απλή διασκευή της. Ακριβώς επειδή οι δημιουργοί έχουν ήδη γράψει μια coming out ιστορία, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλη μία και η ιστορία του Victor είναι αρκετά διαφορετική από αυτήν του Simon. Παρόλα αυτά, η σειρά εξακολουθεί να έχει μερικούς από τους ίδιους ξεκαρδιστικούς δασκάλους από την ταινία, μια ισχυρή μουσική ταυτότητα και τελικά αφηγείται μια όμορφη, συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης, που επίσης είναι μια coming out ιστορία.
Αρχικά η σειρά σχεδιάστηκε για το Disney +, τελικά μεταφέρθηκε στο Hulu καθώς το εγχείρημα αναπτυσσόταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι γεμάτη με “ανάρμοστο” περιεχόμενο, αλλά η ιστορία λειτουργεί καλύτερα ως μια ειλικρινής απεικόνιση της εφηβείας και όχι ως μια ωραιοποιημένη εκδοχή του Disney Channel. Στο Hulu, η σειρά χρησιμοποιεί σχετικά εφηβική γλώσσα και ασχολείται με τη σεξουαλικότητα και την ανακάλυψή της. Αλλά, όπως η ταινία Love, Simon αποφεύγει να εμφανίζει οτιδήποτε πέρα ​​από μερικά φιλιά σε κάποιες σκηνές.
Ένα βασικό στοιχείο τόσο της ταινίας Love, Simon όσο και της σειράς Lοve,Victor είναι η δυναμική της οικογένειας και η οικογένεια του Victor είναι αρκετά διαφορετική από του Simon. Η θρησκεία δεν αναφέρθηκε στην ταινία, αλλά η μητέρα του Victor, Isabel (Ana Ortiz), είναι θεοσεβούμενη. Έχει μια αδερφή που είναι μόλις ένα χρόνο μικρότερη από αυτόν και πολύ πιο επαναστατική, και ένα μικρότερο αδερφός στα μισά του χρόνια. Η σειρά αφιερώνει αρκετό χρόνο στην οικογένεια, η οποία συμβάλει και τονίζει το συσσωρευμένο άγχος του Victor, καθώς εκείνος διαχειρίζεται ποιος είναι πραγματικά.
H οικογένεια του Victor
Όντας το νέο παιδί στην πόλη, οι παρέες του Victor ξεκινούν από την αρχή του πρώτου επεισοδίου, με τον ιδιόμορφο γείτονά του Felix να γίνεται γρήγορα ο καλύτερος φίλος του. Μια μεγάλη παρέκκλιση από την ταινία είναι η παρουσία μιας συντρόφου, που ονομάζεται Mia, την οποία έπαιξε η χαρισματική Rachel Hilson (This is Us). Η καλύτερη φίλη της ονομάζεται Lake (Bebe Wood, The Real O’Neals) που είναι το απόλυτο κόλλημα του Felix. Και έπειτα υπάρχει ο Benji (George Sear, The Evermoor Chronicles), ένας έφηβος στο Creekwood High που γίνεται προϊστάμενος του Victor στη τοπική καφετέρια όπου συνεργάζονται επαγγελματικά. Η πληθώρα των χαρακτήρων και το χρονικό πλαίσιο δεν αφήνουν ιδιαίτερο χώρο στην ανάπτυξη και των υπόλοιπων χαρακτήρων ενδελεχώς, θέτουν όμως μια καλή βάση για τη συνέχεια.

Η παρέα του Victor
  Το "Love, Victor" είναι μία νεανική δραματική σειρά με στοιχεία ρομάντζου και κωμωδίας. Αποτελεί spin off της ταινίας "Love, Simon",  η οποία βασίζεται στο βιβλίο με τίτλο "Ο Σάιμον ενάντια στην ανθρωπότητα".
   Είναι μία ανάλαφρη και διασκεδαστική σειρά που όμως πραγματεύεται σημαντικά θέματα, τα οποία απασχολούν κυρίως τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Κάποια από αυτά είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, οι ερωτικές και οι οικογενειακές σχέσεις. Η ιστορία, παρότι δεν είναι πρωτότυπη, είναι ενδιαφέρουσα και τα μόλις 10 μικρής διάρκειας επεισόδια βλέπονται άνετα και μέσα σε μία ημέρα.
   Ο Victor είναι ένας γλυκός έφηβος που νοιάζεται υπερβολικά για την οικογένειά του και τους φίλους του. Παρά τις δικές του ανησυχίες, δε σταματά ποτέ να βοηθά και υποστηρίζει τους ανθρώπους που αγαπά. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον θεατή. Από τους υπόλοιπους χαρακτήρες ξεχωρίζουν η αδερφή του Victor, η Pilar, και ο φίλος του, ο Felix.
   Γενικά, το "Love, Victor" είναι  μία ευχάριστη σειρά που θα την απολαύσετε, ιδιαίτερα αν παρακολουθείτε τέτοιου είδους σειρές και ταινίες. Μέσα από την απλότητά της καταφέρνει να περάσει διάφορα μηνύματα και να θίξει με όμορφο τρόπο την ανησυχία του Victor για την σεξουαλικότητά του.

http://tainio-mania.co/load/seir/love-victor-2020/21-1-0-24085

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.