google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Pride Month για αγορές και χρήσιμα γκάτζετ

Ο Ιούνιος έχει επισήμως και παγκοσμίως καθιερωθεί ως ο μήνας «Περηφάνιας» και επιλέχθηκε έτσι προς τιμήν των διαδηλωτών του κινήματος του Stonewall που εμφανίστηκαν τον Ιούνιο του 1969. Σήμερα, ο κόσμος υποδέχεται το Pride Month ακριβώς όπως θα έπρεπε να υποδέχεται κάθε σχετική εκδήλωσης που προκαλεί το κοινό να ενημερωθεί και να αποδεχτεί το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα στη διαφορετικότητα.
Ειδικά εφέτος οι καμπάνιες ενημέρωσης του κοινού, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν λάβει τις μεγάλες διαστάσεις που θα έπρεπε κινήσεις όπως αυτή να έχουν κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια. Στο Pride Month του Ιουνίου 2019 πολλά από τα γνωστότερα brands διεθνώς συμμετέχουν, λανσάροντας θεματικές συλλογέςαφιερωμένες σε αυτό ακριβώς το σκοπό. Ανάμεσα τους εμείς διαλέξαμε τα 8 αγαπημένα μας και είμαστε έτοιμοι να σας τα παρουσιάσουμε εδώ, προκειμένου να σας προσφέρουμε την ιδανική αφορμή για να ψωνίσετε με Σκοπό!

Lucky Brand


www.lalgbtcenter.org
Σχεδιασμένο από τον Michael από το Illinois, το "Love for All" tee είναι ένα από αυτά τα σχέδια που κέρδισε συμμετοχή στον διαγωνισμό Lucky x Love. Για κάθε ένα από τα t-shirt που θα πωλείται 10$ δωρίζονται στον οργανισμό Los Angeles LGBT.

Banana Republic


www.bananarepublic.com
Το βαμβακερό και άνετο αυτό εσώρουχο κυκλοφόρησε από τη Banana Republic σε μια limited – capsule συλλογή για τον εορτασμό του Pride month. Σε κάθε αγορά το 15% των εσόδων προσφέρονται για τα έξοδα της καμπάνιας Free & Equal του οργανισμού LGBTI.

LES


www.boyssmells.com
Το γνωστό και cult brand Boys Smells λανσάρισε ένα συλλεκτικό κερί με το όνομα Les για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του Stonewall Uprising και το μισό αιώνα του LGBTQIA+ liberation. Τα ιδιαίτερο άρωμα του δημιουργήθηκε από ένα mix κάρδαμου, γιασεμιού και ροδάκινου, ενώ στη βάση του έχει χρησιμοποιηθεί λάδι καρύδας.

Pride Logo Tote


Διατίθεται μέσω το δίκτυο καταστημάτων Gap
Η γνωστή εταιρία Gap με σκοπό την ουσιαστική συμβολή της στον αγώνα ενημέρωσης υπέρ των ίσων δικαιωμάτων συμπεριέλαβε στις συλλογές της μια πάνινη tote τσάντα με το σύνθημα "Free to be Always". Το 15% από τα έσοδα των πωλήσεων της θα διατεθούν στο ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών UN Free & Equal.

Pride Πετσέτα Παραλίας


Boutique Diesel (Golden Hall)
Η Diesel, λανσάρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια capsule συλλογή 20 σχεδίων, από t-shirts μέχρι μαγιό, με έντονα χρώματα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις της collection αυτής θα διατεθούν για τους σκοπούς της δράσης του LGBTQ.

Fossil


www.fossil.com
H γνωστή εταιρία ρολογιών Fossil σχεδίασε σε συνεργασία με το ινστιτούτο Hetrick-Martin ένα exclusive Pride month ρολόι με το χαρακτηριστικό ουράνιο τόξο να αποδίδεται σχεδιαστικά μοναδικά πάνω στο καντράν του. Το 100% των πωλήσεων του θα διατεθούν στο ίδρυμα Hetrick-Martin και καθώς υπάρχουν μόνο χίλια κομμάτια στην αγορά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστείτε.

Pride Hoodie


American Eagle Boutique (The Mall Athens)
To "Love Is Love" φούτερ σχεδιάστηκε από την ομάδα της American Eagle σε συνεργασία με την It Gets Better Project, για να λανσάρει μια limited edition πολύχρωμη συλλογή, αποτελούμενη από ρούχα και αξεσουάρ. Το 100% των εσόδων θα διατεθούν στον συνεργαζόμενο οργανισμό.

Rainbow Bodysuit


www.experess.com
Σε συνεργασία με τον οργανισμό GLAAD και το περιοδικό OUT η εταιρία Express λανσάρισε μια capsule συλλογή 35 κωδικών. Ανάμεσα τους εμείς ξεχωρίσαμε το ολόσωμο μαγιό.
Το 25% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο GLAAD, ενώ μπορείτε να ανακαλύψετε τη συλλογή στο επίσημο site της εταιρίας. Από το Αθηνόραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.