google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Initiation(2009): H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

MIA εκπληκτική βραβευμένη Αυστριακή ταινία προφητικά κατά ένα λόγο γυρισμένη το 2009 μας αποκαλύπτει την αληθινή μορφή του φασισμού και της ξενοφοβίας. Κυρίως η εκπληκτική ταινία προβλέπει 7 χρόνια πριν το πως εξαπλώνεται το τέρας της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη σκιαγραφώντας τους χαρακτήρες.
ΜΙΑ ταινία που φωτίζει τους πρωταγωνιστές από τους οποίους με βάση τις ναζιστικές θηριωδίες παραλληλίζει με το παρόν του μίσους. Κυρίως όμως αποκαλύπτει πως εκκολάπτεται το Αυγού του Φιδιού στην Ευρώπη, πως στρατολογούνται οι νέοι, πως υποβιβάζουν την ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια όχι μόνο των ΛΟΑΤ, αλλά και των γυναικών....Μέσα από το σκοτάδι του μίσους αναδύεται μια αξία σε ένα πρωταγωνιστή της σειράς που έχει να παλέψει με το τέρας της Ομοφοβίας, του ρατσισμού που φτάνει σε απίστευτα όρια. Ωμή αλλά κυρίως σουρεαλιστική δεν αφήνει ερωτηματικά καθώς περικλείει τις απαντήσεις που μπορεί να αναζητήσει ο θεατής.
ΜΕΣΑ από την ρητορία του μίσους που καθοδηγείται από ημιμαθείς, απάνθρωπους, απολίτιστους τρόπους αποδεικνύει ότι έχουμε αρκετό δρόμο να διανύσουμε ακόμα καθώς η ομάδα του υποτιθέμενου πολιτικού φορέα που μοιάζει πολύ με την χώρα μας, στρέφεται όχι μόνο κατά των γκέι, αλλά και των γυναικών, των ΑΜΕΑ και όχι μόνο....Πρέπει να το δουν όχι μόνο μέλη της Κοινότητας, αλλά κυρίως όσοι μας παραμυθιάζουν με μαθήματα περί πατριωτισμού. Πατρίδα χωρίς αξιοπρέπεια και ανθρώπινη ταυτότητα δεν υφίσταται...
With English, Spanish OR Portuguese Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.