google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος για τους «άρρωστους gay»

Τον έβαλαν σε μπελάδες οι δηλώσεις του περί «ανθρώπων της ανωμαλίας, που καταδικάζονται από τη ζωή και την κοινωνία», τη βραδιά που ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, θα καθίσει ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι «άνθρωποι της ανωμαλίας, που καταδικάζονται από τη ζωή και την κοινωνία.
Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είχε πει χαρακτηριστικά μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης το βράδυ της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015 στη Βουλή. «Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως. Ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται», ανέφερε και υποστήριξε πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι και θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.
LGBT GREECE: Εμείς αντί για φωτό του Μητροπολίτη θα δημοσιεύουμε όμορφες φωτό ομόφυλων ζευγαριών για να του αποδείξουμε ότι όλοι είναι θεικά δημιουργήματα. Μήπως θεωρεί ότι ο Θεός είναι λάθος και κάνει φυσικά ατοπήματα; Ποιός είναι αυτός που έχει διαπιστευτήρια από τον Δημιουργό; ΔΕΝ είναι εκπρόσωπός του. Αν έχει διαπιστευτήρια να τα καταθέσει δημόσια.

1 σχόλιο:

  1. ρε μας δουλευεις; και τι ειναι δηλαδη; ειναι ανωμαλοι φυσικα και τους αρεσει. το φυσιολογικο ειναι το σωστο βλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.