google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον απέδειξε και στο Twitter γιατί είναι ηγέτης: "Κιθ, You Will Never Walk Alone"


 
Το περιβραχιόνιο του Τζόρνταν Χέντερσον συγκίνησε έναν χρήστη του Twitter, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να του στέλνει το μήνυμά του, ένα μήνυμα σεβασμού και ισότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Η υποστήριξη της Premier League στην ΛΟΑΤ κοινότητα, η απόφαση της Λίγκας να δείξει πόσο σημαντική είναι η ισότητα και ο σεβασμός στις ημέρες μας, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει μέρος και της καθημερινότητας της Λίβερπουλ. Οι αρχηγοί των ομάδων του συλλόγου φόρεσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο special περιβραχιόνια, ειδικά διαμορφωμένα για την καμπάνια Rainbow Laces, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να δέχεται ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στο Twitter και να αποδεικνύει γιατί θεωρείται ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

"Αποκαλύφθηκα στα 17 μου χρόνια, πέρασα δύσκολα στη νεανική μου ηλικία, όμως το μοναδικό που με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου ήταν η Λίβερπουλ. Το να βλέπω αυτό που έκανες, σημαίνει τα πάντα για εμένα, πραγματικά" έγραψε ο Κιθ Σπούνερ, για να δει ο Χέντερσον το σχόλιο μετά από τη νίκη επί των Γουλβς και να του απαντήσει με συγκινητικό τρόπο: "Δεν θα είσαι ποτέ μόνος σου Κιθ. Αν το να φοράμε αυτά τα περιβραχιόνια βοηθήσει έστω και έναν άνθρωπο, τότε θα έχουμε κάνει πρόοδο. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Λίβερπουλ. Ελπίζω να απόλαυσες τον αγώνα απόψε. You Will Never Walk Alone".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.