google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αυστραλός άσος παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε γκέι πορνοταινία


 Ο Κερτ Κέιπγουελ ομολόγησε οτι το 2013 σε ηλικία 20 ετών είχε «παρασυρθεί» και είχε παίξει σε ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους προορισμένη για το γκέι κοινό.

Ο παίκτης της αυστραλιανής ομάδας ράγκμπι, Πένριθ Πάνθερς, Κερτ Κέιπγουελ, μίλησε για την ντροπή που ένιωσε όταν τον ξεγέλασαν για να εμφανιστεί σε γκέι πορνοταινία στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο 27χρονος Κέιπγουελ τόνισε πως έχει ήδη ειδοποιήσει το Εθνικό Πρωτάθλημα Ράγκμπι και το Τμήμα Ακεραιότητας μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πέρυσι, όμως το θέμα επέστρεψε στην επικαιρότητα όταν νέο υλικό άρχισε να κυκλοφορεί πρόσφατα στα social media.

Σύμφωνα με τον Κέιπγουελ η ταινία γυρίστηκε το 2013 όταν ήταν 20 ετών κι αγωνιζόταν στους Ίπσουιτς Τζετς.

Αρχικά, του είχαν πει να κάνει μια φωτογράφιση για μια εταιρεία αθλητικών ειδών που τελικά εξελίχτηκε σε πορνοταινία μαζί με άλλον έναν άνδρα.

Ο παίκτης, που έχει γυναίκα σύντροφο, είπε πως ήταν «νέος και αφελής» και εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να απορρίψει τα λεφτά που του πρόσφεραν.

«Ο παραγωγός μου έδωσε πολλά παραπάνω λεφτά, όμως αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για ό,τι έγινε.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους νέους είναι να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τους προσφέρουν λεφτά για φωτογράφιση. Δεν είμαι πια αυτός που ήμουν, το έμαθα με τον σκληρό τρόπο. Ελπίζω άλλοι να μην πέρασαν τα ίδια με μένα» είπε ο Κέιπγουελ σε δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.