google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ: «ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ»

Σε μια παθιασμένη και όπως αποδεικνύεται προφητική ομιλία του, στις 21 Νοεμβρίου 2016, ο δημοκρατικός Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, προσπάθησε να καθησυχάσει τους φοβισμένους Νεοϋορκέζους για την επερχόμενη, τότε, προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, υποσχόμενος πως θα βρεθεί απέναντι σε κάποιες από τις πιο αμφιλεγόμενες πολιτικές του Τραμπ και πως θα αντιμετωπίσει τα πολλαπλά περιστατικά μίσους που ξέσπασαν στην πόλη το βράδυ των εκλογών.
 Η συγκλονιστική ομιλία του δημάρχου της Νέας Υόρκης που σήκωσε... τείχος στα σχέδια του Τραμπ [vid] Μιλώντας σε ένα κατάμεστο θέατρο στη Νέα Υόρκη, όπου οι άνθρωποι στέκονταν ακόμη και στο διάδρομο, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, περιέγραψε το πώς η πόλη του θα αντιστεκόταν σε μερικές από τις προεκλογικές υποσχέσεις του εκλεγέντος Προέδρου, που όπως έδειξε ο χρόνος, έγιναν πραγματικότητα. «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για να σταθούμε στους ανθρώπους μας» ορκίστηκε. «Αν χρειαστεί να γίνει καταγραφή όλων των μουσουλμάνων, θα αναλάβουμε νομική δράση για να το εμποδίσουμε. Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει οι αστυνομικοί μας να χωρίσουν τις οικογένειες των μεταναστών, εμείς θα αρνηθούμε να το κάνουμε». «Δε θα διαπραγματευτούμε στο θέμα της αστυνομίας της γειτονιάς για φυλετικό διαχωρισμό» συνέχισε εν μέσω χειροκροτημάτων.
«Εάν υπάρξουν απειλές για την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση του Σχεδίου Πατρότητας της πόλης της Νέας Υόρκης, θα διαβεβαιώσουμε τις γυναίκες πως θα λάβουν την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζονται. Αν Εβραίοι, Μουσουλμάνοι, ή μέλη της κοινότητας LGBT, ή άλλης κοινότητας, πέσουν θύματα και δεχθούν επίθεση, θα βρούμε τους επιτιθέμενους, θα τους συλλάβουμε και θα τους ασκήσουμε δίωξη».
 Ο Ντε Μπλάσιο είχε μια συνάντηση με τον εκλεγέντα πρόεδρο λιγες ημέρες νωρίτερα. Στην ομιλία του, εξιστόρησε την επίσκεψή του, κατά την οποία, όπως είπε, εκλιπαρούσε τον Τραμπ να θυμηθεί από πού προέρχεται. «Πίστεψα πως ήταν σημαντικό να πάω στον εκλεγέντα Πρόεδρο και να του πω πώς ένιωθαν τόσοι πολλοί Νεοϋορκέζοι είπε. «Το ουσιαστικό μου μήνυμα προς αυτόν ήταν να θυμάται από πού προέρχεται». Μένει τώρα να δούμε αν θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις του προς τους κατοίκους της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.