google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Amber Alert! Χάσαμε τους γκέι, την κλιματική αλλαγή και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ από τον Λευκό Οίκο

Δεν πρόλαβε να αναλάβει κι επίσημα νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε τις αλλαγές στον Λευκό Οίκο. Κι από που ξεκίνησε; Από το να εξαφανίσει τις αναφορές για τα δικαιώματα της κοινότητας  LGBT (λεσβίες, γκέι, αμφισεξουαλικοί και τρανσέξουαλ) αλλά και για την κλιματική αλλαγή από τη σελίδα του Λευκού Οίκου.
Επί προεδρίας Ομπάμα στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου υπήρχαν δύο υποκατηγορίες που αναφέρονταν στα δικαιώματα των γκέι αλλά και στα επίσημα στοιχεία που η κυβέρνηση είχε στα χέρια της για την κλιματική αλλαγή. Με το που ανέλαβε όμως ο πολέμιος της ομοφυλοφιλίας κι αρνητής της κλιματικής Τραμπ, οι επίμαχες σελίδες… αγνοούνται.
Η σελίδα επί Ομπάμα:
Κι επί Τραμπ:
Αυτές όμως δεν ήταν οι μόνες αλλαγές.
Σε μία άλλη παρέμβαση του με ιδιαίτερο συμβολισμό, ο Τραμπ έσπευσε να διώξει από το Οβάλ Γραφείο την προτομή του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ που είχε βάλει ο Μπαράκ Ομπάμα και να την αντικαταστήσει με μία του Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Ο Λούθερ Κινγκ επί Ομπάμα:
Και ο Τσώρτσιλ επί Τραμπ:
Κατά τα άλλα έβαψε τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε ο απερχόμενος πρόεδρος, αλλά λατρεύει ο νέος… Από βυσσινί οι κουρτίνες του προεδρικού γραφείο είναι πια… χρυσαφί! Από το tvxsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.