google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Πλένω πιάτα μια στις τόσες» πρόσθεσε - Το σχόλιό του για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και το φλερτ από άντρες


 Ο Πάνος Καλίδης έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στα φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες, στην υιοθεσία παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια, στα μπότοξ που έχει κάνει, αλλά και στο κατά πόσο συμμετέχει στις 
δουλειές του σπιτιού.


Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αρχικά εξέφρασε την άποψή του για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να μεγαλώνουν παιδιά.

«Η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια με βρίσκει αντίθετο και δεν ξέρω τι απάντηση να σου δώσω, γιατί έχω τρεις απαντήσεις ως πατέρας, ως τραγουδιστής και ως χριστιανός» είπε

Δείτε το βίντεο

Για το αν έχει δεχτεί φλερτ από το ίδιο φύλο, ο λαϊκός τραγουδιστής απάντησε: «Φυσικά με έχουν φλερτάρει άνδρες. Αντέδρασα με επιείκεια, η αντιμετώπισή μου ήταν όπως θα αντιμετώπιζε και με μια κοπέλα με την οποία δεν θα είχα πρόθεση να συνεχίσω».

Στην πορεία, ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν κάνει δουλειές στο σπίτι του, με τον ίδιο να απαντάει: «Εχθές έφτιαξα κάτι τυροπιτάκια, που τρελάθηκε όλη η οικογένεια. Θα πλύνω πιάτα καμιά φορά, όταν χρειαστεί. Το πιάτο μου θα το πάω στην κουζίνα όταν φάω».

Για το αν έχει κάνει μπότοξ, ο Πάνος Καλίδης είπε: «Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει βάσει θρησκείας. Φυσικά έχω κάνει μπότοξ. Προσπάθησα να κάνω και τους κύκλους στα μάτια».

Τέλος, ρωτήθηκε: «Θεωρείς το σεξ υπερεκτιμημένο σε μια σχέση;» και απάντησε: «Το σεξ είναι ένδειξη αγάπης. Είναι αρχέγονο συναίσθημα του ζευγαριού που με αυτό αναπαράγεται. Το σεξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό, βέβαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.