google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει coming out κόντρα στην ομοφοβία: "Είμαι υποδεέστερος άνθρωπος από εσάς;

 


Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έδωσε ηχηρή απάντηση στις ομοφοβικές δηλώσεις που διατυπώθηκαν από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παύλο Σαράκη στο One TV. "Όχι, δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου. Είμαι υποδεέστερος άνθρωπος από εσάς;" ρώτησε ο κ. Κασσελάκης, με αφορμή μια φωτογραφία ενός γκέι ζευγαριού με το παιδί τους.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κρατούσε μία φωτογραφία από αφίσα που έδειχνε ένα ζευγάρι γκέι ανδρών και το παιδί τους. "Αυτό δεν είναι δυνατόν να είναι πρότυπο για την ελληνική οικογένεια" προκαλώντας την άμεση αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασελάκη.

Στην ερώτηση του κ. Κασσελάκη για ποιο λόγο τον ενοχλεί και αν προσωπικά τον έχει επηρεάσει με κάποιο τρόπο, ο κ. Σαράκης απάντησε πως "έχετε τις απόψεις σας, αλλά σεβαστείτε και τη δική μου".

"Δεν πρόκειται για άποψη, αλλά για τη ζωή μου", ήταν η αποστομωτική απάντηση του στελέχους στου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Εν συνεχεία ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε με το κοινό και την ιστορία ενός ζευγαριού gay γυναικών με παιδί. Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο αυτό το παιδί θα πεθάνει τους επόμενους μήνες και ο νόμος δεν επιτρέπει στο παιδί να μείνει με τη σύντροφό της, καθώς ο νόμος δεν την αναγνωρίζει ως γονέα. Ετσι το παιδί θα αναγκαστεί να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά του.

Ο κ. Κασσελάκης συνόδευσε τη σχετική του ανάρτηση στο twitter με το παρακάτω μήνυμα: "Κάθε ΛΟΑΤΚΙ, κάθε AMEA, κάθε ευάλωτος, περιθωριοποιημένος ή πρόσφυγας, που από χθες ανησυχεί ή/και φοβάται από την άνοδο της Ακροδεξιάς και τις θέσεις που θέλει να επιβάλει (μια μικρή γεύση στο video), πρέπει να γνωρίζει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συλλογικά όσο κι εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε ΕΔΩ για να παλεύουμε για το δικαίωμά του στην προσωπική ευτυχία!".

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.