google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Fun in Boys Shorts (2014): η αποδοχή της διαφορετικότητας

Οι επιτυχίες της ομοφυλοφιλικής εμπειρίας ζωντανεύουν σε αυτή την ποικιλία των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκος - από τα αμήχανα πρώτα λεπτά μιας σχέσης μέχρι την αμφίβολη εθιμοτυπία που αποτυπώνεται στις συναισθηματικές καταστήσεις των χαρκατήρων και τις δοκιμασίες των εξορμήσεων για το άλλο μισό. Εγκαταστήστε και εδραιώστε μια σχέση αγάπης στον εαυτό σας και απολαύστε σύντομες ταινίες με Frameline Presents: Fun σε Boys Shorts.
Η σειρά των φίλμ μικρού μήκους μας ταξιδεύει σε διαφορετικές χώρες με κουλτούρα που διαμορφώνει και απελευθερώνει την διαφορετικότητα, αφηγώντας μικρές καθημερινές ιστορίες. 
Από την ιστορία με το ζευγάρι που προσπαθεί να επιβιώσει στην ρουτίνα της ζωής, από την όμορφη ιστορία από τις σκανδιναβικές χώρες αποδοχής ενός νεαρού που αποζητά την αγάπη από ένα διαφορετικό άτομο, μέχρι την μακρινή Αλάσκα όπου η φιλία με την αποδοχή αποτελεί ένα πλεονέκτημα μέχρι το χέρι χέρι ενός ζευγαριού που κάνει την διαφορά σίγουρα θα σας αρέσει μέχρι το τέλος θυμίζοντας μικρές ιστορίες ζωής... With English Subtitles Here OR Here 

DL Links & Subtitles Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.