google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Primos (Cousins) (2019): ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

ΜΙΑ ίσως από τις καλύτερες ταινίες του καλοκαιριού με την φρεσκάδα της διαφορετικότητας αλλά και το κοινωνικό υπόβαθρο των νεαρών πρωταγωνιστών με ροή που σας κάνει να θέλετε να την δείτε ξανά. 
Ο Λούκας (Paulo Sousa) είναι ένας νεαρός άνδρας που ζει με τη θρησκευόμενη θεία του Lourdes (Juliana Zancanaro) σε μια ήσυχη χώρα, έχει χάσει από μικρός τους γονείς του. Από τους διαλόγους φαίνεται ότι βρίσκονται στην Αργεντινή.  Βοηθά τη θεία του κρατώντας θρησκευτικές συναντήσεις με τις κυρίες της περιοχής, στο σαλόνι, παίζοντας βιβλικά τραγούδια στο πληκτρολόγιο. 
Αυτή η ήσυχη ζωή ωστόσο θα τελειώσει μόλις η φιλάνθρωπη και αγαπημένη του θεία γνωστοποιήσει την άφιξη ενός άλλου ανιψιού, του Mario (Thiago Cazado), ο οποίος έχει τσακωθεί με τον παρέα του και έχει κάνει λίγες ημέρες στη φυλακή. Η σύγκρουση της πραγματικότητας μεταξύ των ξαδέρφων τελικά προκαλεί ασυνήθιστες καταστάσεις και μια απροσδόκητη έλξη ανάμεσα στα αγόρια.
Εξαιρετικές ερμηνείες που σας μαγεύουν αλλά κυρίως η ταινία έχει...επιτέλους ευτυχισμένο τέλος κάτι που βλέπουμε σε πολλές χώρες ιδίως σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της συμπαντικής αγάπης σε κάθε της έκφραση. Μας άρεσαν πολύ τα τραγούδια που συνοδεύουν την ταινία και σίγουρα δεν θα σας κάνουν να πλήξετε...
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ LGBT GREECE: Η αφηγηματική ροή της ταινίας είναι τόσο ρελιαστική που προκαλεί τα εσωτερικά συναισθήματα, σχεδόν τόσο ανθρώπινη που δεν αφήνει περιθώρια άλλων σκέψεων. Κατορθώνει να δείξει το δέσιμο της αγάπης, ιδίως μάλιστα όταν το ευτυχισμένο τέλος αποκρυσταλλώνει το πραγματικό νόημα της ταινίας. 
Julian Asimakopoulos
With English Subtitles Here
Dl Links & Subtitles Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.