google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Το ενδεχόμενο ενός μελλοντικού gay Spiderman ξεσηκώνει το Twitter

Ενώ ένας σημαντικός αριθμός χρηστών κοινωνικών μέσων δεν φάνηκε ευχαριστημένος από τις προοπτικές αλλαγής φύλου του SpiderMan, κάποιοι άρχισαν να θυμούνται τι θα είχε μάλλον να πει ο θρύλος των κόμικς Σταν Λι για το θέμα.
Ο αστέρας του Χόλυγουντ Τομ Χόλαντ, ο οποίος υποδύθηκε τον σούπερ ήρωα του Cinematic Universe της Marvel Peter Parker σε διάφορες ταινίες, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι «φυσικά» θα ήταν εντάξει εάν ο χαρακτήρας του Spiderman αναγνωριζόταν ως ομοφυλόφιλος σε μια μελλοντική ταινία, σύμφωνα με δημοσίευμα της HuffPost.
​«Ο κόσμος δεν είναι τόσο απλός όσο ένας straight άσπρος άντρας, δεν τελειώνει εκεί, και αυτές οι ταινίες πρέπει να αντιπροσωπεύουν περισσότερους από έναν τύπους ανθρώπων», δήλωσε ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι ενώ δεν μπορεί πραγματικά να μιλήσει για το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται, «γνωρίζει πολλά για το μέλλον της Marvel η οποία πρόκειται να αντιπροσωπεύσει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τα επόμενα χρόνια».
​Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος, αυτή η αποκάλυψη έρχεται μετά την ανακοίνωση του προέδρου των Marvel Studios, Κέβιν Φέιτζ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τον περασμένο μήνα, ότι ένας υπερήρωας LGBTQ θα είναι «σύντομα πραγματικότητα».
«Δεν ντρεπόμασταν να μιλήσουμε για αυτό που έρχεται, και ότι θα υπάρχουν πολύ πιο εξέχοντες ήρωες LGBT στο μέλλον», είπε.
Τα νέα της εξέλιξης αυτής γρήγορα εξαπλώθηκαν σε όλα τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ένας αριθμός netizens δεν φάνηκαν και τόσο χαρούμενοι από αυτή.

​Κάποιοι προσπάθησαν να θυμηθούν τι θα είχε πιθανώς να πει ο θρυλικός δημιουργός κόμικς Σταν Λι για το θέμα.
Τέλος, άλλοι χλεύαζαν για τις άλλες αλλαγές που η Marvel θα μπορούσε ενδεχομένως να εισαγάγει στις δημιουργίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.