google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Τζιοβάνα Μάια για το coming out και την LGBT κοινότητα στο ποδόσφαιρο

 


Η νέα ποδοσφαιρίστρια του Παναθηναϊκού, Τζιοβάνα Μάια, δεν κρύβει τη σεξουαλική της ταυτότητα, είναι η πρώτη ποδοσφαιρίστρια στη χώρα μας η οποία είναι openly μέλος της LGBT κοινότητας και μιλάει στο novasports.gr για την απόφαση της να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με στόχο να αφυπνίσει συνειδήσεις.


Στο novasports.gr διαβάσατε για τη θαρραλέα Τζιοβάνα Μάια, η οποία σαν άλλη θαλασσοπόρος, ταξιδεύει στα ελληνικά ποδοσφαιρικά νερά με τη δική της πολύχρωμη σημαία ψηλά και… βάρκα την περηφάνια της γι’ αυτό που είναι και αυτό που αγαπά.

Η νέα ποδοσφαιρίστρια του Παναθηναϊκού δεν κρύβει τη σεξουαλική της ταυτότητα, είναι η πρώτη ποδοσφαιρίστρια στη χώρα μας η οποία είναι openly μέλος της LGBT κοινότητας και μιλάει στο novasports.gr για την απόφαση της να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με στόχο να αφυπνίσει συνειδήσεις.

“Είμαι ένας άνθρωπος που δεν νιώθω καμία δυσκολία να είμαι αυτό που είμαι. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι το πιο σημαντικό πράγμα στην κοινωνία είναι ο σεβασμός. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι να είναι αυτοί που είναι, να σέβονται και να τους σέβονται. Η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις, να ζεις και να μην κρίνεται”, λέει η Τζιοβάνα Μάια για το coming out που είχε κανει πριν από χρόνια και τη φιλοσοφία ζωής που ακολουθεί με τόλμη.

“Ο σεβασμός του άλλου είναι μια μορφή αγάπης. Νομίζω ότι τη μέρα που όλοι θα σκεφτόμαστε έτσι, όλοι οι άνθρωποι θα αισθάνονται ελεύθεροι να είναι αυτό που είναι και δεν θα χρειάζεται πλέον να κρύβονται σε ζωές που δεν τους κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους”, υπογραμμίζει η κεντρική αμυντικός του Παναθηναϊκού και προσθέτει:

“Νομίζω ότι με το να μοιράζομαι τον τρόπο σκέψης μου, μπορώ να δείξω ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να ζεις αρμονικά και να είσαι ευτυχισμένος. Με βάση αυτό το σκεπτικό, το να αφήνουμε τη ζωή να περνάει με το να είμαστε αυτό που δεν είμαστε, είναι μεγάλη σπατάλη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.