google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ: Χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας θα δώσει παιδιά σε ΛΟΑΤ ζευγάρια

 



Η υπηρεσία υιοθεσίας θα ξεκινήσει ειδική εκπαίδευση για τους υπαλλήλους της σχετικά με την αλληλεπίδραση με ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Ημεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία Bethany Christian Services, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως χριστιανική, αρχίζει να στέλνει παιδιά σε ΛΟΑΤ «οικογένειες» σε όλη τη χώρα, αναφέρει το The Christian Post.

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Ευαγγελικής εταιρείας Nathan Bult είπε ότι η πίστη στον Ιησού είναι ο «πυρήνας» της αποστολής τους, αλλά «δεν διεκδικούν θέσεις σε διάφορα δογματικά ζητήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, το μόνο καθήκον του οργανισμού είναι να καθορίσει εάν η οικογένεια μπορεί να προσφέρει "ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για τα παιδιά".

Η υπηρεσία υιοθεσίας θα ξεκινήσει ειδική εκπαίδευση για τους υπαλλήλους της σχετικά με την αλληλεπίδραση με ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ορισμένοι Χριστιανοί ηγέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόφαση του οργανισμού. Ένας από αυτούς, ο Al Mohler, σημείωσε ότι η Bethany Christian Services εγκατέλειψε τη «χριστιανική της πεποίθηση» προκειμένου να διατηρήσει τη συνεργασία της με την κυβέρνηση.

«Οι Χριστιανοί πρέπει να καταλάβουν ότι εάν επαναπροσδιορίσετε τον γάμο, εάν επαναπροσδιορίσετε τον γονέα και την οικογένειά σας, επαναπροσδιορίζετε τον πολιτισμό», είπε.

Πρόσφατα, κυβερνήσεις σε διάφορα κράτη έχουν αρχίσει να απαιτούν από τις υπηρεσίες υιοθεσίας να δέχονται αιτήσεις από ζευγάρια ΛΟΑΤ. Η εκπλήρωση αυτών των απαιτήσεων έχει καταστεί προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση τέτοιων υπηρεσιών από το κράτος.

Πρόσφατα η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νόμο για την προστασία των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.