google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Σάλος με videogame: Ο χρήστης διαλέγει Χίτλερ, Τραμπ ή Πούτιν και καταδιώκει μετανάστες, γκέι και πολίτες

Με τη φράση «ευχόμαστε να είναι... τρολιά» υποδέχθηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ομάδες υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQI κοινότητας και μεταναστών την ανακοίνωση κυκλοφορίας του νέου video game «Jesus Strikes Back: Judgment Day» (σ.σ. Ο Χριστός αντεπιτίθεται: Η ημέρα της Κρίσης). 
Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον Ιησού, ή άλλα... «προοδευτικά» πρόσωπα όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
O Πούτιν στο άλογό του / Φωτογραφία: Jesus Strikes BackO Πούτιν στο άλογό του / Φωτογραφία: Jesus Strikes Back
Στόχος του παιχνιδιού; Να συλλέξει ο παίκτης πόντους, σκοτώνοντας μετανάστες, μουσουλμάνους, γκέι, λεσβίες, αντιρατσιστές, ριζοσπάστες κ.λπ. 
Οι «ήρωες» του παιχνιδιού μαζί / Φωτογραφία: Jesus Strikes BackΟι «ήρωες» του παιχνιδιού μαζί / Φωτογραφία: Jesus Strikes Back
Παρά τις εκτιμήσεις περί φάρσας, οι δημιουργοί του παιχνιδιού αναφέρουν ρητά στην ιστοσελίδα τους ότι δεν πρόκειται για... τρολιά και πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου του 2019. 
O Iησούς με όπλο / Φωτογραφία: Jesus Strikes BackO Iησούς με όπλο / Φωτογραφία: Jesus Strikes Back
Οπως αναφέρουν στην περιγραφή τους οι δημιουργοί, «το παιχνίδι ακολουθεί μια απίθανη ομάδα φίλων σε έναν πολύ τρελό κόσμο. Το παιχνίδι εγγυάται τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια που οραματίζεται την επιστροφή του Ιησού σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει καταστραφεί από τον ριζοσπαστικό σοσιαλισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.