google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Jonas (2018): ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Όταν ο Jonas ήταν 16 ετών συναντήθηκε με τον χαρισματικό αλλά μυστηριώδη Nathan. Εκτός από τον καθοδηγητή του στη σεξουαλικότητα του, ο Jonas αντιμετωπίζει σύντομα κάτι σκοτεινό και ακόμη και επικίνδυνο για το νέο του φίλο. Τώρα ένας ελκυστικός, σεξουαλικά ενεργός ενήλικας, του αφυπνίζει μνήμες εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν Προσπαθώντας ξέφρενα να βάλει μαζί τα κομμάτια που λείπουν, ο Jonas αποφασίζει να σπάσει τα δεσμά του παρελθόντος και τελικά ο ίδιος να μείνει ελεύθερος.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ: Το φιλμ αφηγείται την ζωή του Jonas σε δύο διαφορετικές φάσεις. Από την εφηβική ηλικία στο σχολείο που γνώρισε για πρώτη φορά την αγάπη, το φιλί, την αξία να είσαι διαφορετικός. Στην ηλικία των 30 ο Jonas αναζητά το ερώτημα που τον βασανίζει από το παρελθόν, μέσα από το Boys paradise όπου τσακώνεται και επανασυνδέεται με την εφηβική του φίλη η οποία γνωρίζει ότι είναι γκέι. Εκεί ανασύρει μνήμες από το σχολείο που γνώρισε τον Νάθαν με τον οποίο είχαν σχέση. Γνωρίστηκαν οι οικογένειές του και περνούσαν όμορφα μαζί σε εξόδους. Ώσπου συνέβη το μοιραίο λάθος. Αφού τους διώχνουν λόγω ηλικίας των 17 από ένα γκέι κλάμπ κάποιος προσφέρεται να τους πάει σε άλλο κλάμπ. Ο Νάθαν υποκύπτει κι ο Τζόνας ακολουθεί αλλά τελικά ο επικίνδυνος ξένος επιτίθεται στον Νάιαν και ο Τζόνας ξεφεύγει..Δεν έμαθε ποτέ τι έγινε ο φίλος του και η σχέση του..
Η πλοκή ωστόσο της ταινίας μας δείχνει τον Τζόνας ως 30αρης πλέον που επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του που λείπουν και πάει σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί γνωρίζεται με τον Λεό τον ρεσεψιονίστ, ο οποίος κατά τραγική σύμπτωση είναι ο αδερφός του χαμένου του φίλου. Εκεί όλα ξεδιαλύνουν χωρίς όμως οριστικές απαντήσεις...
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.