google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Βαλλιάνατος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για προστασία, όχι να κλέψει

«Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε στην προσπάθεια του όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί» δηλώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, αφήνοντας υπαινιγμούς για νέες αποκαλύψεις. 
Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, και ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για απόπειρα ληστείας που πήγε στραβά, και για σοβαρό τραυματισμό του από την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου που οδήγησε στο θάνατό του, αργότερα διαπιστώθηκε σε βίντεο ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. 



Σύμφωνα με τον κ. Βαλλιανάτο, ο Κωστόπουλος κατέφυγε στο κατάστημα για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. «Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλλιανάτος.   

Σημειώνεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος σε συνέντευξη του είχε αναφέρει πως είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού λόγω των ερωτικών του προτιμήσεων.  Ήταν 33 ετών και είχε γεννηθεί στην Αμερική. «Οι γονείς του τον έφεραν εδώ σε ένα μικρό χωριό αρχικά. Ήταν ένας από αυτούς που ονομάζουμε αδικημένος. Ήταν όμως και ένας λόγιος άνθρωπος. Ύψωσε τη φωνή του και έγινε η φωνή για όσους δεν έχουν. Είπε ότι είναι οροθετικός σε μια κοινωνία που το θεωρεί στίγμα. Και αυτό το στίγμα προσπάθησε να το διώξει»  Πηγή skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.