google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ξεκινά το EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη – Οι δράσεις και η μεγάλη παρέλαση

 


Με το σύνθημα “Επιμονή – Πρόοδος – Ευημερία” το Thessaloniki EuroPride 2024 υποδέχεται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Είναι το πρώτο EuroPride στην Ελλάδα και μόλις το δεύτερο που φιλοξενείται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με πλήθος εκδηλώσεων, συναυλίες, προβολές ταινιών, συνέδρια και παράλληλες εκδηλώσεις που ήδη “τρέχουν” στην πόλη, και φυσικά την καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της πόλης, την τελευταία μέρα του Thessaloniki EuroPride 2024, θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 21 έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Δεκάδες χιλιάδες ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα από κάθε γωνιά της Ευρώπης θα συγκεντρωθούν στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα και να απαιτήσουν ισότητα.

Στο διάστημα αυτό θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθέσεις, ενώ την τελευταία μέρα θα διεξαχθεί η μεγάλη παρέλαση, με το Λευκό Πύργο να φωταγωγείται στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου.

Χιλιάδες τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του Europride και να γνωρίσουν τη γαστρονομία, τη νυχτερινή ζωή και τα ιστορικά μνημεία της πόλης.

Σημειώνεται ότι από το 2012, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το δικό της ετήσιο Pride, με ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή.

Η πορεία της παρέλασης του Thessaloniki EuroPride 2024, θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Ιουνίου 2024, από το πάρκο της ΧΑΝΘ, θα κινηθεί κατά μήκος της οδού Τσιμισκή κι έπειτα μέσω της οδού Βενιζέλου θα κατευθυνθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, καταλήγοντας στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις του φετινού EuroPride.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Thessaloniki EuroPride 2024, πατήστε ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.