google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το «πολύ γκέι» ημιφορτηγό της - «Απάντηση στην ομοφοβία»


 Όταν ένα ομοφοβικό τρολ χαρακτήρισε ένα μπλε Ford Ranger Raptor «γκέι», η Φορντ σήκωσε το γάντι και δημιούργησε το «Very Gay Raptor». 


Η Φορντ Γερμανίας παρουσίασε την LGBT+ εκδοχή του δημοφιλούς ημιφορτηγού την περασμένη Παρασκευή, απαντώντας έτσι στον χρήστη διαδικτύου που σάρκασε το χρώμα σαν «γκέι», ζητώντας κάτι πιο... ανδροπρεπές, όπως «μαύρο, χρυσό ή παραλλαγή». 


Η εταιρεία απάντησε αρχικά με ένα animation που έδειχνε πώς θα ήταν ένα «πραγματικά γκέι αυτοκίνητο» και στη συνέχεια αποφάσισε να υλοποιήσει το κόνσεπτ.
 

Κάπως έτσι «γεννήθηκε» το «πολύ γκέι Raptor» με γκλίτερ και ουράνια τόξα και μια τεράστια καρδιά στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ. 


«Το "πολύ γκέι" ήταν κομπλιμέντο, σωστά;» αστειεύεται η εταιρεία στο Twitter. 

 

 

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία εξηγεί πως το νέο σχέδιο προέκυψε επειδή «θέλουμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση κατά της ρητορικής των διακρίσεων».

 

Και δεν είναι η πρώτη φορά που τάσσεται εμπράκτως κατά του ρατσιστικού λόγου. Η εταιρεία συμμετέχει διαρκώς στην Christopher Street Day -την εκδοχή του Pride στην Κολωνία- έχοντας κάνει την αρχή το 1998 με ένα Ford KA ντυμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

 

Με πληροφορίες από PinkNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.