google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Big Brother: Συγκλονίζει ο Θέμης - Δάκρυα χωρίς τέλος όταν μίλησε για την ομοφυλοφιλία και τους γονείς του


 Καρδιές ράγισε στο Big Brother με την εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος. Τον κάλεσε ο Μεγάλος Αδερφός, μίλησε για την οικογένεια του και πλάνταξε στο κλάμα, με αφορμή τα όσα έζησε.

Ο Θέμης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και εξομολογήθηκε τα όσα έχει ζήσει στο σπίτι του. Πως τον έχει αντιμετωπίσει ο κόσμος, αλλά και η ίδια η οικογένεια του, ενώ έγινε αποκάλυψη για το ποιον γουστάρει η Άννα Μαρία.

The Bachelor: Τρομοκρατικά διαφορετική πριν τις πλαστικές η Σία!



Όταν μάλιστα, ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι θα ήθελε να πει στους γονείς του, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να ακούνε περισσότερο τι τους λέει το παιδί τους. Ενώ, δήλωσε πως ξέρει πως τον αγαπάνε πολύ.

Big Brother ψηφοφορία (18.09): Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο σπίτι;

Big Brother: Το Athensmagazine.gr από το πρωί της Πέμπτης σας έχει αποκαλύψει ποιοι είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και τώρα σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος θέλετε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στο σπίτι! Προσοχή, να παραμείνει στο σπίτι!

Η τρίτη βδομάδα στο σπίτι του Big Brother ήταν γεμάτη εντάσεις με την Σοφία Δανέζη να φέρνει την ένταση και τους τσακωμούς! Για τον λόγο αυτό κιόλας οι συμπαίκτες της θα την βγάλουν υποψήφια ωστόσο παρότι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα είναι 5 εκείνη θα την γλιτώσει; Ο λόγος φυσικά το βέτο που κέρδισε χτες ο Δημήτρης Κεχαγιάς! Ένα βέτο που θα φέρει τα πάντα κάτω και μια τεράστια έκπληξη μέσα στο σπίτι διότι ο Δημήτρης θα κάνει το λάθος να το χρησιμοποιήσει για να "απελευθερώσει" την φίλη του Σοφία!

Και λέμε λάθος γιατί θα πέσει ο ίδιος στο... πηγάδι όντας υποψήφιος μαζί με άλλους 3 σε ισοψηφία! Ποιοι ήταν οι άλλοι που είχαν ίδιους ψήφους; Η Ράνια και ο Νίκος ο καινούργιος παίκτης! Επομένως η επιλογή του Δημήτρη Κεχαγιά να σώσει την Σοφία έβαλε σε μπελάδες τον ίδιο και άλλους δύο παίκτες! Αυτό είναι το ανατρεπτικό φετινό Big Brother!

Όσο για τους άλλους δύο υποψήφιους που βγήκαν εξ' αρχής από την "κάλπη" ήταν ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Μακρίδης και ο Νικόλας Παπαπαύλου! Όπως καταλαβαίνετε για πρώτη φορά δεν είναι υποψήφια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει αρκετά κοντά με πολλούς συμπαίκτες της ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που αρχίζουν να την... φοβούνται διότι έχει κερδίσει δύο φορές στην ψηφοφορία του κόσμου και βλέπουν ότι είναι αρκετά δύσκολο να την πετάξουν έξω από το σπίτι του Big Brother!

Επομένως κρατάμε 5 υποψήφιους προς αποχώρηση: Ποιοι είναι αυτοί; Χρήστος Μακρίδης, Νικόλας Παπαπαύλου, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ράνια Καραγιάννη και Νίκος Ζέκος! Όσο για εκείνη που γλίτωσε από το βέτο είναι η Σοφία Δανέζη!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι έχουν γίνει γνωστοί από χτες και δεν αποκλείεται η παραγωγή να έβαζε κάποιο αγώνισμα ανάμεσα στους 3 που είχαν ίδιους ψήφους ώστε να προκύψει ένας προτεινόμενους χωρίς το σενάριο αυτό να έχει τρελές πιθανότητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.