google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Οι Φιν και Πο έχουν απλώς «πλατωνική σχέση»

«Οταν μιλάω για ένα σύμπαν που χωράει τα πάντα, δεν εξαιρώ τους γκέι χαρακτήρες. Το θεωρώ απλά φυσικό. Για μένα, η διασκέδαση με το "Star Wars" είναι να εξερευνώ τις πιθανότητες, οπότε μοιάζει παρανοϊκά στενόμυαλό ότι δεν θα υπάρχουν ομοφυλόφιλοι χαρακτήρες σε αυτό το σύμπαν». Από τότε που ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς έκανε αυτές τις δηλώσεις, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για το πρώτο γκέι ειδύλλιο το οποίο ετοιμάζονταν να κάνει την εμφάνισή του σύντομα σε μια ταινία Star Wars.
Αρκετοί ήλπιζαν (και ήθελαν) τον bromance μεταξύ του Φιν του Τζον Μπογιέγκα και του Πο του Οσκαρ Αϊζακ να εξελίσσεται σε κάτι πολύ περισσότερο. Οταν αυτό το κάτι δεν ήρθε στη ταινία «Οι Τελευταίοι Jedi» αυτό που περίμεναν όλοι ήταν πως η τελευταία ταινία της τριλογίας θα τους δικαίωνε. Δυστυχώς όμως το #FinnPoe δεν έμελλε να γίνει πραγματικότητα. Αυτό επιβεβαίωσαν οι Μπογιέκγα και Αϊζακ με μια κοινή τους δήλωση στο Variety. «Πάντα είχαν μια αγαπημένη και ανοιχτή σχέση η οποία δεν θα έδειχνε περίεργη αν προχωρούσε σε κάτι παραπάνω. Αλλά για την ώρα [η σχέση τους] είναι απλά «πλατωνική» δήλωσε ο Μπογιέγκα. Ο Αϊζακ πρόσθεσε σε αυτό πως «προσωπικά ήλπιζα και ευχόμουν πως ίσως αυτό προχωρούσε παραπέρα σε επόμενες ταινίες, αλλά δυστυχώς δεν είχα εγώ τον έλεγχο. Εμοιαζε σαν μια φυσική πορεία [της σχέσης τους] αλλά δυστυχώς δεν ήταν ακόμα η ώρα για κάτι τέτοιο μιας και οι άνθρωποι φοβούνται… ούτε εγώ ξέρω τι.»

finn poe 607
Μπορεί το #FinnPoe να είναι πλέον ιστορία, αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει ακόμα ελπίδα για ΛΟΑΤΚΙ+ αντιπροσώπευση στο «Skywalker Η Ανοδος». Ο Εϊμπραμς είπε πως «είναι αρκετά σημαντικό για μένα πως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα όταν πάει να δει την ταινία να νιώσει πως αντιπροσωπεύτηκαν σωστά.» Αν και οι δηλώσεις αυτές δεν επιβεβαιώνουν πως θα υπάρχει κάποιος ΛΟΑΤΚΙ χαρακτήρας στη ταινία, είναι δίνει μια -νέα- ελπίδα πως σύντομα θα δούμε το πρώτο γκέι ζευγάρι στο σύμπαν του Star Wars.
Το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» θα βγει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. FLIX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.