google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Boy Erased (2018): ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ"

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ LGBT GREECE: Η ταινία σταθμός για το 2019. 
Μια ταινία με μεγάλο κάστ βραβευμένων ηθοποιών δεν είναι τυχαία. Το φιλμ μιλά ξεκάθαρα. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ δεν είναι αρρώστια για να "θεραπευτεί", είναι χάρισμα και το έχει αποδείξει η ιστορία. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ δεν αντιστρέφεται σε απάνθρωπα κέντρα που βλασφημούν κατά του Θεού, στηρίζοντας ότι μπορούν να σε αλλάξουν, αλλά κυρίως αποδομεί τα στερότυπα!
Κυρίως όμως η ταινία προέρχεται από αληθινή ιστορία με διαλόγους που συγκλο
Το Boy Erased είναι Βασίζεται στα απομνημονεύματα του Γκάραρντ Κόνλεϊ με τίτλο Boy Erased: A Memoir.O Τζάρεντ Ίμονς ζει σε μία αμερικανική επαρχιακή πόλη και σε ηλικία 19 ετών κάνει coming out στους γονείς του. Τότε, αποφασίζουν να τον στείλουν να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα «θεραπείας της ομοφυλοφιλίας». Κατά τη διάρκεια της προγράμματος, ο Τζάρεντ συγκρούεται με τον επικεφαλής, Βίκτορ Σάικς. 
Βασισμένο στο αυτοβιογραφίκό βίβλίο του Γκάραρντ Κόνλεϊ, όπου ο συγγραφέας αφηγείται πώς, ως γιος ενός ιερέα Βαπτιστών, υποχρεώθηκε να μπει σε πρόγραμμα «θεραπείας» ομοφυλοφίλων, το φιλμ έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Λούκας Χέτζες που υποδύονταν το γιο στο «Manchester by the Sea» κερδιζοντας μια υποψηφιότητα για Οσκαρ για εκέινη την ερμηνεία του.
boy erased 607
Τους γονείς του Γκάραρντ, ενσαρκώνουν δύο από τους μεγαλύτερους Αυστραλούς σταρ, η Νικόλ Κίντμαν κι ο Ράσελ Κρόου, ενώ ο ίδιος ο Ετζερτον κρατά για τον εαυτό του τον ρόλου του επικεφαλής του προγράμματος «σεξουαλικής μετατροπής» Love in Action - Αγάπη εν Δράσει.Ως σκηνοθέτης, ο Edgerton φαίνεται να αποφάσισε να κάνει στροφή και να κατευθυνθεί προς τα Όσκαρ. Και ενώ το καστ είναι σίγουρα εντυπωσιακό, εμείς έχουμε το βλέμα μας στραμένο στον Hedges, ο οποίος έχει παίξει σε (τρείς) ταινίες που προτάθηκαν για Όσκαρ, ενώ η ερμηνεία του στο “Manchester by the Sea” προτάθηκε για Όσκαρ supporting ανδρικού ρόλου. Δείτε και εσείς το πρώτο trailer για μία γεύση, αυτής της πολλά υποσχόμενης ταινίας που αγγίζει ένα συνταρακτικό ζήτημα..
boy erased 607

Ταινία Boy Erased (2018) Ταινίες του 2018 online Παραγωγή ταινιας: 2018 Σκηνοθέτης: Joel Edgerton Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 March 2019 (Russia) Είδος ταινίας: Βιογραφίες, Δράμα, Ταινίες του 2018 Ηθοποιοί: Lucas Hedges, Nicole Kidman, Joel Edgerton, Russell Crowe.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ http://tainio-mania.co/load/tain_e_toy_2018/boy_erased_2018/36-1-0-21021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.