google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Μιχάλης Οικονόμου: Η αποστομωτική απάντηση στα ομοφοβικά σχόλια ότι 2 άνδρες δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί


 
Πληθώρα ομοφοβικών σχολίων και παρωχημένων και ακραίων δηλώσεων έκαναν την εβδομάδα που μας πέρασε την εμφάνισή τους στη δημόσια σφαίρα, με τον Αλέξη Κούγια να τοποθετείται ενάντια στα ομόφυλα ζευγάρια και η “μπάλα” των δηλώσεών του να παίρνει και τους μπαμπάδες που είναι ομοφυλόφιλοι και έχουν αποκτήσει παιδί.

Μετά τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές ανοιχτά για την οικογένειά του και τον γιο του, Γιώργο και απαντώντας εμμέσως στον ποινικολόγο αρκέστηκε να σχολιάσει πως είναι ευτυχισμένος στη ζωή του, σειρά είχε ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να δίνει τη δυνατότητα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει ένα παιδί, δίνοντας και εκείνος με τη σειρά του μία αυτονόητη και άκρως αποστομωτική απάντηση.

“Χαίρομαι που είπε ο κ. Κούγιας ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο γιατί πρέπει να το αναγνωρίσουμε για να υπάρξει ένα τέτοιο πλαίσιο”, είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Εμείς ξυπνάμε κάθε μέρα και είμαστε γονείς. Δεν περιμένουμε να μας το επικυρώσει κάποιο νομοσχέδιο. Οι ομόφυλες οικογένειες κάθε μέρα αυξάνονται και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Θα τις υποστηρίξει το κράτος; Θα υπογράψει αυτό το χαρτί που θα τις κάνει και νομικά οικογένειες, γιατί είναι ήδη οικογένειες. Δεν περιμένουμε την πολιτεία να το κάνει”.

Στη συνέχεια ο ίδιος μοιράστηκε και όσα τον ανησυχούν και φοβάται για το παιδί του. “Με αγχώνουν δύο κομμάτια, αυτά που δείχνει και η σειρά: η χρήση της τεχνολογίας, γιατί πολλά από τα εγκλήματα που ξεκινούν είναι από εκεί, μέσα από την τεχνολογία και η διαπαιδαγώγηση και η ακεραιότητα που πρέπει να έχει στο τσεπάκι του το παιδί ξεκινώντας. Από εκεί και πέρα φεύγοντας από το σπίτι, ο γονιός δεν μπορεί να ελέγξει με ποιον θα μιλήσει και τι θα κάνει. Αυτό που μπορεί να ελέγξει είναι τι κάνει στην καθημερινότητά του, τι του φυτεύεις σιγά σιγά ώστε να φυτρώσει και να υπάρχει αυτό σαν αντίσταση βγαίνοντας έξω“, είπε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο μάλιστα τόνισε πως “ο γονιός πρέπει να πει στο παιδί του, ‘ό,τι και να δω σε βίντεο, εγώ σε αγαπάω‘. Πάμε να το αντιμετωπίσουμε μαζί, μην κρατάς μυστικά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.