google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Να σταματήσει τώρα ο ρατσισμός»

 


 Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ, πρόεδρος επίσης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ζήτησε να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο  επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ ήταν ο τελευταίος παίκτης, που υπέστη ρατσιστική επίθεση το Σάββατο. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έγραψε: «Η ρατσιστική κακοποίηση, είτε στο γήπεδο, στις εξέδρες, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι απεχθής και πρέπει να σταματήσει τώρα.

    Όλοι έχουμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου ο ρατσισμός δεν θα γίνεται ανεκτός και εκείνοι που επιλέγουν να εξαπλώσουν το μίσος πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Αυτή η ευθύνη επεκτείνεται στις πλατφόρμες όπου πραγματοποιείται τώρα μεγάλο μέρος αυτής της δραστηριότητας. Επαινώ όλους αυτούς τους παίκτες, τους φιλάθλους, τους συλλόγους και τους οργανισμούς που συνεχίζουν να φωνάζουν και να καταδικάζουν αυτήν την κακοποίηση.» 

    Ο Ράσφορντ χαρακτήρισε την ρατσιστική συμπεριφορά ως τη στιγμή που «η ανθρωπότητα και τα κοινωνικά μέσα είναι στα χειρότερα τους». Ο 22χρονος, ο οποίος βραβεύτηκε για την εργασία του για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας, δέχθηκε πολλά ρατσιστικά μηνύματα στο Instagram το Σάββατο, μετά την ισοπαλία 0-0 της Γιουνάιτεντ με την Αρσεναλ στο Λονδίνο. «Είμαι μαύρος και ζω κάθε μέρα περήφανος που είμαι. Κανείς, δε θα με κάνει να νιώσω διαφορετικά» έγραψε στο twitter.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.