google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Το ντοκιμαντέρ «Circus of Books» ρίχνει φως σε μια απίθανη ιστορία της γκέι πορνό βιομηχανίας

To 1976 ένα στρέιτ ζευγάρι, η Κάρεν και ο Μπάρι Μέισον, προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο για να στηρίξουν οικονομικά την οικογένειά τους και γι’ αυτό αποφάσισαν να απαντήσουν σε μια αγγελία όπου ο Λάρι Φλίντ ζητούσε διανομείς για το περιοδικό του «Hustler». Αυτό τους οδήγησε - και για να μπορέσουν να μεγαλώσουν ταυτόχρονα τα πέντε παιδιά τους - να ανοίξουν το δικό τους γκέι πορνο μαγαζί, το Circus of Books, το οποίο έγινε ένα από τα μεγαλύτερους διανομείς γκέι πορνό στην δεκαετία του ’80.
circus of books 607 Οι Κάρεν και Μπάρι Μέισον.
Το ντοκιμαντέρ «Circus of Books», το οποίο σκηνοθέτησε μάλιστα η κόρη του ζευγαριού, Ρέιτσελ Μέισον, και σε παραγωγή του Ράιαν Μέρφι, έκανε την πρεμιέρα του πέρσι στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, παρουσιάζοντας όχι μόνο την ιστορία του σπουδαιότερου γκέι μαγαζιού στο Λος Αντζελες στα 80s, το οποίο μάλιστα κατάφερε να χτίσει την δική του πορνό αυτοκρατορία στην Αμερική, αλλά ταυτόχρονα δείχνοντας και το πώς επηρέασε τη γκέι κοινότητα παραμένοντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ακόμα μέχρι και σήμερα. Η Μέισον παρουσιάζει επίσης και τους γονείς της, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην δουλειά και στην κοινωνική τους ζωή, κρατώντας μυστικό το τι έκαναν από τα παιδιά και τον περίγυρό τους για χρόνια.
Το τελευταίο μαγαζί «Circus of Books» έκλεισε τον Φλεβάρη του 2020, καθώς προσπαθούσε να παραμείνει ανοιχτό ειδικά και μετά την αύξηση της online πορνογραφίας τα τελευταία χρόνια. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο αποτίνει τον δικό του φόρο τιμής σε αυτό το μαγαζί θρύλο, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Απριλίου και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.