google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

7 Kinds of Wrath (7 Θυμοί) (2014) με ακτινογραφία της ελληνικής κοινωνίας

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταινία με επιτυχίες στο εξωτερικό μέσα στην εποχή της κρίσης, απλώνει τον ιστό της θίγοντας τα τρωτά της ελληνικής κοινωνίας μέσα από τους χαρακτήρες. Παράλληλα προβλέπει την κατάσταση με το μεταναστευτικό ,τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι μόνο..
Ο βασικός ήρωας, ο Πέτρος, ένας γκέι αρχαιολόγος, επιδιώκει να επικοινωνήσει με το «διαφορετικό»: τον Χουσάμ, νεαρό γκέι Αιγύπτιο μετανάστη, και τον φανατισμό του Ισλάμ. Την Αλεξάνδρα, Ελληνογαλλίδα τσελίστρια που έχει επιφορτισθεί την αλκοολική μητέρα της. Τον Λαέρτη, Αλβανό πιανίστα που κουβαλά την κατάρα της ευφυΐας του.
 Τον Στρατή, Έλληνα μετανάστη που επιστρέφει «άπατρις» στη χώρα του. Τον Δανιήλ, διευθυντή τράπεζας που πιστεύει πως όλα εξαγοράζονται, ακόμα και τα αισθήματα. Τον Μιχαήλ, αστυνομικό που κυνηγάει μετανάστες, ενώ πλάθει τη δική του ιστορικοπολιτική πραγματικότητα. Η επαφή του Πέτρου με τους έξι αυτούς ανθρώπους είναι κατ` αρχήν μία εμπειρία τραυματική. Για κάθε μία καταβάλλει και ένα αντίτιμο, μερικές φορές υλικό, άλλες καθαρά ψυχικό, άλλες πάλι και τα δύο. Το κέρδος τής εμπειρίας θα καλύψει την απώλεια;
With English Subtitles Here OR Here

DL Links & SUbtitlesHere 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.