google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Μέλος της μαφίας ομολογεί: Με διέταξαν να δολοφονήσω τον ξάδερφό μου επειδή ήταν γκέι

Τη δολοφονία του ξαδέρφου του περιέγραψε μέλος της μαφίας Ντραγκέτα, αποκαλύπτοντας πως οι αρχηγοί της συμμορίας του ζήτησαν να τον σκοτώσει καθώς ήταν ομοφυλόφιλος, παρά το γεγονός πως το θύμα ήταν από τους πιο πιστούς της οργάνωσης.
Βοήθεια στην αστυνομία έδωσε ο Αντρέα Μοντέλα, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τη δολοφονία του ξαδέρφου του, Φίλιπο Γκανιτάνο.
Ο Αντρέα Μαντέλα είπε στις ιταλικές αρχές ότι είχε οργανώσει τη δολοφονία του Φιλιπο Γκανιτάνο το 2002, καθώς η ιταλική μαφία του του είχε ξεκαθαρίσει πως η ομοφυλοφιλία του ξαδέρφου του «δεν μπορεί να γίνει ανεκτή».
Μπορεί ο Γκανιτάνο να ήταν πιστός στη μαφία και να είχε διαπράξει πολλά εγκλήματα, όμως η απόφασή του να ζει με τον σύντροφό του ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν ανεκτές οι επικεφαλής της οργάνωσης.
Οι εντολές των αφεντικών ήταν η δολοφονία, με τον Μαντέλα να αναφέρει σύμφωνα με τη La Repubblica: «Προσπάθησα να επιλύσω την κατάσταση με τον εκτοπισμό του, αλλά μου είπαν ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να υπάρχουν στη συμμορία». Ο Γκανιτάνο τελικά δολοφονήθηκε και θάφτηκε σε έναν «ανώνυμο» τάφο.
Στη συγκεκριμένη συμμορία βρισκόντουσαν δικηγόροι, λογιστές, αλλά και ένας πρώην βουλευτής του κόμματος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.