google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Στ.Μπελιά: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα υποχρεώνει τα άλλα κόμματα να δείξουν ότι δεν είναι τόσο ομοφοβικά (Video)

«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδείξει τα προβλήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και υποχρεώνει τα υπόλοιπα κόμματα να προσπαθήσουν να δείξουν ότι δεν είναι τόσο ομοφοβικά και τρανσφοβικά όσο πιστεύουμε», τονίζει η υποψήφια βουλεύτρια Β' Πειραά με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέλλα Μπελιά.
Η ίδια μιιλώατας στην ΕΡΤ πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σε συνάντηση με αντιπρόσωπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ότι θέλει να τη στηρίξει και δύο μέρες μετά είπε μιλώντας στη Βουλή για τον Υμηττό και τους εξωγήινους».

«Η κοινωνία είναι πιο μπροστά από κόμματα όπως η ΝΔ -που είναι πολύ πίσω-  και προσπαθεί να δείξει το δρόμο στα κόμματα». πρόσθεσε η Στ.Μπελιά
Παράλληλα, η υποψήφια βουλεύτρια Β' Πειραά με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόνισε ότι πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει άλλο κόμμα που να πείθει ότι θα κάνει πράγματα για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, με βάση τα νομοσχέδια που έφερε στη Βουλή ως κυβέρνηση.
«Κάθε οικογενειακός σχηματισμός μπορεί να είναι καλός ή κακός, λειτουργικός ή δυσλειτουργικός και αυτό δεν εξαρτάται ούτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό των γονιών ούτε από την ταυτότητα φίλου», υπογράμμισε η ίδια.
Τέλος, η Στ.Μπελιά τόνισε ότι «αυτό που μπαίνει στην προεκλογική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο "γάμος για όλους". Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μπορούμε να έχουμε τα ίδια δικαιώματα ως ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.