google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Desire: The Short films of Ohm (2018)

Ο Βραβευμένος σε ευρώπη και εξωτερικό ερωτικός φωτογράφος Ohm Phanphiroj παρουσιάζει μέσα από σαφήνεια των συναισθημάτων τρεις πιο εκπληκτικές, εκπληκτικές, ταινίες μικρού μήκους όλα σε ένα μέρος. 
Το DESIRE αποτελείται ουσιαστικά από τρία μονόπρακτα με συγκεκριμένες ιστορίες πόθου και ερωτισμού μέσα από το πλέγμα των ανθρωπίνων σχέσεων απο το φάσμα της πολύχρωμης αξίας μας.  Η πρώτη σπονδυλωτή ταινία περιλαμβάνει μια ιστορία μεταξύ δύο νεαρών εκ των οποίων ο ένας έχει βοήθημα ακοής,  η δεύτερη με την εικόνα των σωμάτων αποκαλύπτει το "διάστημα μεταξύ μας" με μια ιστορία ανάμεσα σε ένα νεαρό αγόρι και ένα άντρα μέσα από τους διαλόγους που μιλούν με εκπληκτικά αποτελέσματα για τον καθορισμό και την καθαρότητα της ψυχής  και το "Τελευταίο φιλί" με την αχώριστη φιλία δύο νέων στα φώτα της μεγαλούπολης.
 Τρεις ταινίες που εξερευνούν την αρσενική επιθυμία με έναν ξεχωριστό, οικείο, ερωτικό και προσεγμένο τρόπο. Αποτελεί το απαύγασμα των ερωτικών μας φαντασιώσεων αλλά με όμορφο τρόπο αποκαλύπτει την φυσική έλξη μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις και ιστορίες. Αξίζει να το δείτε όχι μια αλλά περισσότερες φορές. 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.