google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ζωή Μουράτογλου: Με... LGBT μηνύματα το κλιπ για το «Καρδιά Καφενείο»

Το καινούργιο σινγκλ σε μουσική και στίχους της νεαρής ερμηνεύτριας προκαλεί τα ταμπού - Δροσερό, πολύχρωμο κλιπ με ανατρεπτικό φινάλε

Η Ζωή Μουράτογλου, μια νέα τραγουδίστρια και δημιουργός με μεγάλες δυνατότητες (και εντυπωσιακή ομοιότητα με την Amy Winehouse σε μια πιο... μεσογειακή εκδοχή) επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα τραγούδι-μανιφέστο για την ελευθερία στις σχέσεις και τον έρωτα. Είχε προηγηθεί το «Παντού και Πουθενά», ένα σινγκλ που αποτύπωσε το ξεχωριστό μουσικό και αισθητικό στίγμα της Ζωής.





Αφ' ότου «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό, η Ζωή Μουράτογλου επανέρχεται δριμύτερη, πάντα μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες της, το γκρουπ Mood Swings. Το νέο της ψηφιακό σινγκλ με τίτλο «Καρδιά Καφενείο» είναι ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική της ιδίας και σε μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου. Όποιοι δώσουν προσοχή στην ιστορία που διηγείται, σε συνδυασμό με την πρωτότυπη σκηνοθεσία του κλιπ, αλλά και στο ύφος της μουσικής, θα διακρίνουν το αντισυμβατικό πνεύμα της Ζωής Μουράτογλου. Η οποία με τη συνολική της καλλιτεχνική παρουσία, προτείνει κάτι εντελώς καινούργιο -και, κάτι που σπανίζει- ολοκληρωμένο.

 


 Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ της Ζωής Μουράτογλου για το «Καρδιά Καφενείο»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.