google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

"Χαστούκι" στους ομοφοβικούς το γκέι φιλί στις "Σέρρες" - Οι αντιδράσεις στο Twitter

 


Την πρώτη εμφάνιση στη σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη (30/3) στον ANT1.

Ο γνωστός ηθοποιός εισέβαλε στη σειρά έχοντας τον ρόλο ενός χωρισμένου πατέρα ο οποίος φτάνει στην πόλη των Σερρών προκειμένου να συναντήσει την κόρη του, η οποία βρέθηκε εκεί, καθώς πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση της περιοχής.

Τι συνέβη όταν η νέα άφιξη στις Σέρρες αναστατώνει γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό; 

Το σενάριο θέλει τον ηθοποιό να βρίσκεται καλεσμένος σε έναν γάμο φιλικού ζευγαριού. Εκεί, δέχεται έντονο φλερτ από την 30χρονο Ανδρέα, ο οποίος καταφέρνει τελικά να απομονωθεί για λίγο μαζί του. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί, το οποίο σχολίασαν και οι χρήστες στο twitter

Η ιστορία θέλει τον ηθοποιό να βρίσκεται καλεσμένος σ' έναν γάμο φιλικού ζευγαριού. Εκεί, δέχεται έντονο φλερτ από τον 30χρονο Ανδρέα και κάποια στιγμή, οι δύο άντρες απομονώνονται και ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν, γράφοντας ότι ήταν το καλύτερο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση και πως οι ομοφοβικοί θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.