google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Λέσβος: Καταγγελία για εξευτελισμό τρανς ατόμου-"Τον βιντεοσκόπησαν χωρίς τη θέλησή του"


 Η σελίδα "Στο Νησί" δημοσιεύει καταγγελία, σύμφωνα με την οποία μια τρανς γυναίκα στη Λέσβο υφίσταται κακοποιητικές συμπεριφορές. Άτομα την εξαναγκάζουν σε εξευτελιστικές πράξεις, ενώ τη βιντεοσκοπούν.

Ένα απίστευτα θλιβερό και βάρβαρο γεγονός σε βάρος τρανς ατόμου με ειδικές ανάγκες φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, μία ομάδα νεαρών μεταξύ 12 έως 14 ετών εισέβαλαν στο σπίτι του Δημήτρη, ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες και τον εξανάγκασαν να κάνει εξευτελιστικές πράξεις, κάτι μάλιστα που κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μιλάνε για πολύ οξυμένες σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών, οι οποίες από μεριάς των ανηλίκων έχουν χαρακτηριστικά "βεντέτας".

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τους θύτες φέρεται να τραβήχτηκε ένα βράδυ της περασμένης εβδομάδας, κατά το οποίο τα νεαρά άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του Δημήτρη από το παράθυρο και τον χλεύαζαν, προσβάλλοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπειά του.

"Τα γεγονότα είναι σε γνώση της μικρής τοπικής κοινωνίας. Από σήμερα όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση και των Εισαγγελικών και Αστυνομικών αρχών οι οποίοι καλούνται να πάρουν τα μέτρα που πρέπει να πάρουν πριν η όλη «πλάκα» πάρει χαρακτηριστικά τραγωδίας", καταλήγει η δημοσίευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.