google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

O JAMES FRANCO ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ...ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΗ...

​Την ώρα που οι φήμες πως είναι ομοφυλόφιλος οργιάζουν, ο Τζέιμς Φράνκο δίνει την δική του απάντηση μέσω του « Four Two Nine». Το περιοδικό δημοσίευσε έναν διάλογο μεταξύ του «στρέιτ Τζέιμς Φράνκο» και του «γκέι Τζέιμς Φράνκο» όπου μεταξύ των άλλων ο ηθοποιός αναφέρει:

«Είμαι γκέι στην τέχνη μου και στρέιτ στη ζωή μου. Βέβαια, είμαι επίσης γκέι στη ζωή μου, μέχρι το σημείο της συνουσίας - εκεί μπορείς να πεις ότι είμαι στρέιτ. Οπότε φαντάζομαι ότι εξαρτάται από το πώς ορίζεις την ομοφυλοφιλία. Αν σημαίνει με ποιον κάνεις σεξ, υποθέτω ότι είμαι στρέιτ. Παλιά η ομοφυλοφιλία καθοριζόταν από τον τρόπο συμπεριφοράς όχι με ποιον κάνεις σεξ» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στο ίδιο αφιέρωμα δημοσιεύεται και ένα ποίημα με τον εξής στίχο!

«Παράξενο πώς μια μικρή π@π@ σε κάνει αδερφή σήμερα».  ΣΧΟΛΙΟ: Ο τροπο ζωής ειναι αυτός που αφορα ενα άτομο και οντως οχι η σεξουαλικη του τάση. Σημασία εχει οτι το σεξ δεν ειναι παντα έρωτας οποτε εννοεί οτι πιστεύει στην Έρωτα κσι την τέχνη που δεν εχουν όρια και δεν μπαίνουν σε κουτάκια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.