Menu

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΜΑΤΤ ΝΤΕΙΜΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ

Είναι ορισμένες φορές που φεύγουν κάποια λόγια από το στόμα σου και δίνουν μια εντύπωση για σένα που είναι εντελώς αλλού από αυτό που είχες σκοπό. Και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα να ζητάνε το κεφάλι σου επί πίνακι και να πρέπει μετά να δώσεις εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοούσες.

Κάπως έτσι την πάτησε και ο Ματ Ντέιμον που ρωτήθηκε πως αντιμετώπισε τις φήμες ότι ήταν gay στην αρχή της καριέρας του. Η απάντηση του ακούστηκε διαφορετικά από αυτό που ήθελε. «Καλό θα είναι οι άνθρωποι να μην το γνωρίζουν αυτό για σένα και να μην κάνεις την "come out of the closet" εξομολόγηση». Πολλοί αντέδρασαν σε αυτό που είπε και θεώρησαν ότι εννοούσε πως πρέπει να υποδύονται στην ζωή τους κάτι άλλο οι gay και να καταπιέζουν τον εαυτό τους. Μετά τον σάλο έδωσε την εξήγηση του.

Μιλώντας στην Έλεν Ντετζένερις τόνισε ότι «εννοούσα πως ένας ηθοποιός είναι καλό να κρατάει ένα μυστήριο. Είναι καλύτερο έτσι. Όχι; Και κάποιοι νομίζουν ότι είπα πως οι gay ηθοποιοί πρέπει να το κρατάνε για τον εαυτό τους. Πόσο χαζό είναι αυτό; Αυτό αναπαράχθηκε στην μπλογκόσφαιρα επειδή εκεί δεν υπάρχει κάποια ποινή για όσα ψεύδη λες. Είναι επώδυνο να σε παρουσιάζουν ως κάτι που δεν είσαι και δεν πιστεύεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου